JOOST ZORGT SERVICE

GENIETEN MET JOOST ZORGT SERVICE

Genieten van het leven, lekker sociaal bezig zijn en actief blijven samen met partner, kinderen en vrienden ……. Het klinkt zo fijn en het zou “gewoon normaal” moeten zijn. Door verlies van contacten, minder mobiel worden, fysieke beperkingen of ziekte kan genieten ineens minder vanzelfsprekend worden.

Joost Zorgt Service, is het nieuwe aanbod van Joost Zorgt om u in staat te stellen te blijven bewegen en leuke dingen te doen en “het nuttige met het aangename te verenigen”. Metgezelschap, individuele begeleiding , samen uitgaan of extra zorg: wij organiseren het, samen met u, precies op maat en naar uw specifieke wensen. Zo krijgt u de juiste ondersteuning thuis en wordt uw mantelzorger ontlast: geniet van het leven met Joost Zorgt Service!

Meer informatie? Bel 085 – 0479857

DE SERVICE

Individuele begeleiding

Metgezelschap, koffie- of theevisite Spelletjes of samen lezen Samen koken Samen uitzoeken of opruimen Schoonmaken Administratie doen Wassen en strijken Tuinieren Activiteiten in of rond het huis zoals bewegen, tuinieren Verzorgen van huisdieren

Samen uitgaan

Winkelen of boodschappen doen Samen naar de huisarts of het ziekenhuis Bezoeken van de (klein)kinderen en familie Theater, dierentuin, museum, bioscoop Wandelen of fietstocht

Extra huishoudelijke zorg

Schoonmaken, ondersteuning in aanvulling op Wmo zorg vanuit de Gemeente.

Mantelzorger ontlasten

Inspringen op dringende hulpvraag of ontlasten of tijdelijk vervangen mantelzorger: “respijtzorg”.

Extra persoonlijke verzorging

Hulp bij wassen, douchen, aankleden, begeleiding, nachtzorg, medicatieverstrekking  in aanvulling op zorg betaald door zorgverzekeraar.

Signaleren

Inventariseren en voorkomen van “gevaarlijke” situaties in en om het huis.

Extra bijzondere zorg

In geval van thuiskomst na ziekenhuisopname, dementie of zorg in de laatste levensfase.

DE SERVICEVERLENERS

Onze medewerkers hebben na een uitgebreide wervings -en selctie procedure een vast contract met Joost Zorgt Service verkregen en hebben een dienstverlenende instelling en een zorghart. Alle serviceverleners beschikken over een professionele instelling, communicatieve vaardigheden en goede omgangsvormen. De serviceverleners hebben een VOG Verklaring Omtrent Gedrag, zijn ervaren in de ouderenzorg en wonen in uw directe omgeving.

Medewerkers worden gematched met u of uw naaste op basis van uw servicevraag maar ook op basis van persoonlijke eigenschappen zoals bijvoorbeeld: u vraagt naar een zorgverlener die veel van praten houdt of juist het tegenovergestelde. U vraagt om iemand die van kunst en cultuur houdt of iemand die alleen samen televisie wilt kijken. Dit zijn enkele voorbeelden die belangrijk kunnen zijn voor het slagen van een succesvolle servicerelatie.

HOE WERKT HET?

Joost Zorgt Service is a actief in Midden-Nederland. U kunt ons bellen op 085 – 0479857of u vult eerst het onderstaande formulier in, wij nemen daarna weer contact met u op om een kennismakingsafspraak bij u thuis in te plannen. Al uw wensen worden opgenomen, al uw vragen beantwoord. Daarna wordt u verbonden met een serviceverlener, die zich eerst bij u komt voorstellen. Als u samen een “klik” heeft, worden alle afspraken vastgelegd en kunnen wij samen beginnen!

TARIEVEN

Nadat het “klikgesprek” heeft plaatsgevonden en u verbonden bent met uw persoonlijke serviceverlener gaat u pas betalen. De kosten voor een serviceverlener zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren en het afgesproken uurtarief. Het standaardtarief voor individuele begeleiding bedraagt € 26,50 inclusief BTW. Voor inzet in weekeinden en avonduren geldt een toeslag van 15%. U ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur die u zelf of vanuit een PGB betaalt. Voor betaling per iDeal op factuur vooraf biedt Joost Zorgt Service een korting aan.

 

Zorgaanvraag